Всi новини

«Карпатська Джерельна» – молодильна вода Карпат!

У травні 2016 в український ТБ-ефір вийшов новий рекламний ролик ТМ «Карпатська Джерельна» – інтригуюче продовження історії про молодильну воду Карпатської Землі та Карпатського Діда, який запам’ятався кожному. Креативна концепція покликана донести до споживачів основну ідею бренду: «Карпатська Джерельна» – природна мінеральна вода Карпат, яка наповнює тіло енергією та допомагає бути і жити молодим.

Елла Цибуля, директор з маркетингу групи компаній «Карпатські мінеральні води»:
«Ми хочемо показати, що молодість не проходить з роками, головне, знайти своє джерело життєвої енергії! А ми із задоволенням всім в цьому допоможемо. Думаєте, бути молодим в будь-якому віці не можливо? Можливо все!».

Автори творчої ідеї – команда рекламного агентства BBDO Україна – створили продовження історії про справжню природну силу Карпат, ще раз нагадавши всім споживачам про високу якість українських продуктів, якими по праву можна пишатися.

Денис Келеберденко, креативний директор BBDO Ukraine:
«Обговорюючи завдання для розробки нового ролика ТМ «Карпатська Джерельна», ми з клієнтом відразу домовилися, що це буде продовження першої історії. І тут виник головний креативний челендж – зробити сиквел краще першої частини. Це вдається небагатьом: Термінатору, Чужим і – тепер з упевненістю можу сказати – і ТМ «Карпатська Джерельна». Кампанія вийшла ще більш провокаційною, сексуальною і молодильною, ніж в минулому році. Я задоволений.».

Творча ідея була реалізована режисером Іваном Сауткіним і оператором Ярославом Пілунським, командою Pronto Film і пост-продакшн студією Terminal FX.

З травня по серпень 2016 споживачі зможуть побачити ролик в ефірі українських телеканалів, також ідея буде розвинена на зовнішніх рекламних носіях.

            


Над проектом працювали:

ГК «Карпатські мінеральні води»

Директор з маркетингу, Елла Цибуля

Агентство: BBDO Україна

Креативний директор, Анже Йєреб
Арт-директор, Михайло Петрусяк
Копірайтер, Юлія Колесник
Дизайнер, Олег Бойко
Еккаунт менеджер, Катерина Махнакова
Еккаунт директор, Катерина Магон
Директор по роботі з клієнтами, Ірина Данилевська

Продакшн студія Pronto Film

Режисер, Іван Сауткін
Оператор, Ярослав Пілунський
Художник-постановник, Микола Кіщук
Стиліст, Олеся Ютіна
Гример, Марія Пілунська
Продюсер, Олександра Крашеніннікова
Виконавчий продюсер, Максим Асадчий

Пост-продакшн студія Terminal FX

Виконавчий пост-продакшн продюсер, Дмитро Чистяк
Виконавчий пост-продакшн продюсер, Сергій Чистяк
Старший пост-продакшн продюсер, Анна Вікторова